ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Mustafa Kemal İlkokulu

Mustafa Kemal İlkokulu

Camikebir Mah. Çilek Sokak No 16 Bayramiç ÇANAKKALE
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olamaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için VARIZ.
Öğretim Şekli :Sabah Grubu
Kaloriferli