ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Mustafa Kemal İlkokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 2012 yılında 4+4+4 Eğitim Sistemi değişikliğinden sonra kademeli geçiş ile Mustafa Kemal İlkokulu olarak eğitim ve öğretim düzeyi yüksek, üst düzey düşünme becerilerine sahip, çevresine duyarlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı aydınlık nesiller yetiştirmekte ve yetiştirmeye de devam etmektedir.Mustafa Kemal İlkokulu oldukça yeni bir okuldur. Bulunduğu mahallenin hızla artan nüfusu, bölgede yeni bir okul ihtiyacını doğurmuştur. Bayramiç İmam Hatip Lisesi bünyesindeki boş dersliklerde 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında Valilik Makamının 02/09/1999 Tarih ve 13410 sayılı onayıyla ilköğretim okulu olarak açılmıştır. Açılışının daha ikinci yılında başta Fen Lisesi olmak üzere Anadolu Lisesi gibi Orta Öğretim Kurumlarına öğrenci yetiştirerek ilk yıllarda başarısını ispat etmiş kaliteli bir eğitim ve öğretim kurumudur. Mustafa Kemal İlkokulu kendi binasına 4 Eylül 2008 tarihinde geçerek; 2008-2009 eğitim-öğretim yılına kendi 8 derslikli taşınabilir modüler çelik prefabrik binasında devam etmiştir. Halen eğitim-öğretim bu binada yapılmaktadır.

Yayın: 01.07.2013 - Güncelleme: 17.01.2022 09:28 - Görüntülenme: 1546